پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۷

«خون نوشته» شاعران قزوینی در رثای سالار شهیدان

«خون نوشته» شاعران قزوینی در رثای سالار شهیدان

قزوین- «خون نوشته» شاعران آئینی حوزه هنری قزوین در رثای سالار شهیدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «خون نوشته» شاعران آئینی حوزه هنری قزوین روز یکشنبه با حضور: جمعی از هنرمندان در حوزه هنری قزوین برگزار شد.

رئیس حوزه هنری استان قزوین در این برنامه، همدلی هنرمندان رشته‌های مختلف و تلفیق آثار عاشورایی؛ عکس، شعر و خوشنویسی را از جلوه‌های زیبای نمایشگاه «خون نوشته» برشمرد و گفت: جضور فعال هنرمندان جوان در عرصه تولید اثر با محتوای دینی و آئینی به انسان نیروی مضاعف می بخشد.

علی هوشمند یادآور شد: با برگزاری برنامه‌های مختلف هنری در ایام محرم تلاش می‌کنیم با درک عمیق‌تری از نهضت حسینی فرهنگ سازی کنیم.

در ادامه این برنامه جمعی از شاعران اشعاری در مدح و ثنای خاندان عصمت و طهارت قرائت کردند، همچنین از سوی این مرکز، لوح و هدیه‌ای به رسم یادبود به صاحبان آثار نمایشگاه خون نوشته اهدا شد.

در پایان نیز با حضور: مریم بیدخام مدیر کل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری قزوین- نمایشگاه گروهی «خون نوشته» افتتاح شد.

نمایشگاه گروهی «خون نوشته» روایتی هنرمندانه از واقعه عظیم عاشوراست که توسط: ۱۳ شاعر، ۷ خوشنویس و ۹ عکاس ترسیم شده است و شامل: بیست و هشت اثر ۵۰*۷۰ و ۲۰*۳۰ که توسط مریم کریمی تنظیم و چیدمان شده به معرض دید قرار خواهد گرفته است.

کد خبر 4707945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha